"Sofia Rocks 2014" приключи! Над 12 000 пяха "Smash" и "Closer to the Edge"

7 юли 2014

Петото издание на най-големия рок фестивал в страната SOFIA ROCKS приключи вчера, като предложи на над 12 000 тълпа 8-часово зрелище и много емоции.
Първите фенове бяха обсадили вратите на фестивала от ранни зори, за да са сигурни, че ще имат най-добрата гледка към разразилото се по-късно торнадо от вълнение.

Групите, излезли в ранните часове на деня със сигурност успяха да намерят нови фенове сред публиката. Сред тях определено се откроиха SKILLET, които заразиха с настроение дори дошлите да изпият по бира, преди SMASH шоуто на THE OFFSPRING. А това шоу ще остане в историята като едно от най-емоционалните, както го описа Noodles веднага след като слезе от сцената. „Вече ме е яд, че не сме идвали по-рано в България. Не сме си представяли, че може да имаме толкова фенове тук. Със сигурност ще се върнем възможно най-скоро!“. След концертa включващ 20 от най-големите хитове на THE OFFSPRING, беше време да се срещнем и очи в очи с Джаред Лето и компания.

30-минутната пауза между двете шоута, даде време на публиката да презареди батериите и да събере нови сили, за да полети заедно с 30 SECOND TO MARS. Това, което последва, oпределено не може да се опише само с думи. Огромни балони, конфети, хиляди крещящи фенки на Джаред Лето, който през цялото време на шоуто държеше изключително близък и топъл контакт с публиката. Кулминацията настъпи, когато Джаред покани близо 40 фена на сцената, за да изпълнят заедно последната песен на петото издание на SOFIA ROCKS.

Така приключи SOFIA ROCKS 2014! Благодарим ви, че бяхте с нас!

sofia rocks

sofia rocks

sofia rocks

sofia rocks

sofia rocks

sofia rocks

sofia rocks

Изпълнители

30 SECONDS TO MARS,
THE OFFSPRING,
MANDO DIAO,
SKILLET, ALCEST,
OSSSY
ВСИЧКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Видео

Галерия
PreviousNext