Петото издание на фестивала "Sofia Rocks" ще се проведе на стадион "Академик" в столицата. Съоръжението се намира на ул. "Манастирска" в кв. "Гео Милев".

Датата на събитието е 6 юли 2014 година - неделя.
Вижте по-голяма карта


Придружител Малолетни и непълнолетни. За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, те трябва да бъдат с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или непълнолетни. Родителят или придружителят трябва да притежава валиден билет за фестивала и при влизането в стадиона трябва да предостави попълнена декларация с данните на детето. Моля, носете два екземпляра от декларацията. Единият се дава на охраната при влизане, а вторият остава за Вас, в случай че ви бъде поискан за повторна проверка от полицията във фестивалната зона.

Изтеглете Декларацията за пълнолетен придружител от тук.

Градски транспорт Градски транспорт. Стадион "Академик" се намира недалеч от Центъра на София в квартал "Гео Милев" и до него може да се стигне лесно с автобус, трамвай или пеша.

Личен транспорт Личен транспорт. Близо до стадиона има няколко обществени паркинга, но ако имате намерение да се възползвате от тях е препоръчително да пристигнете колкото може по-рано, тъй като се очакват голям брой посетители, пътуващи с лични автомобили, както и мотоциклети.

БФА "Sofia Rocks" е член на Българската фестивална асоциация.

Акредитации Акредитации. За да заявите желанието си за акредитация за събитието, попълнете тази форма.

Благодарности Благодарности. Фестивалът "Sofia Rocks" благодари на всички свои партньори и особено на кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова за оказаното съдействие.
За архива на сайта са използвани видеокадри от YouTube на потребителите Hrisy и The77Cris.
Изпълнители

30 SECONDS TO MARS,
THE OFFSPRING,
MANDO DIAO,
SKILLET, ALCEST,
OSSSY
ВСИЧКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Видео

Галерия
PreviousNext